Pastai calite

de ionela2682 in Mancaruri de post, 10 Mar 2010 | 7733 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • pastai
  • 1/2 pahare supa
  • sare piper
  • mujdei de usturoi
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastai calite:

Se fierb pastaile in apa cu sare,intre timp se taie marunt o ceapa si se pune la calit in ulei iar cand pastaile au fiert se pun si acestea peste ceapa si se calesc.

Se adauga putina supa,cam 1/2 pahar si se continua fierberea inca putin, se stinge focul, se adauga mujdeiul de usturoi (usturoi pisat amestecat cu putina apa si sare) si se servesc calde

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastai calite" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

madi_marin 1

10.03.2010, 20:07

poate fac si eu zilele astea ca am in congelator o punga de pastai...

ionela2682 1

10.03.2010, 21:20

pai! si mai ales ca sunt de post!

veronica1979 1

28.11.2013, 11:24

acum am pastaile pe foc si abia astept sa mananc

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ghiveci cu legume